FILS students election for the management structure of the Faculty (FILS Council)

14 November 2019

On 19 and 21 November, FILS students will  run elections for the management structure of the Faculty (FILS Council). Their task is  to defend their colleagues rights.

In The FILS council are provided 4 places for our students: 2 places for FILS-engineers (English and French, Bachelor/Master) and 2 places for students FILS-STI (Bachelor/Master).

Apply until November 15th at the Faculty secretariat and on contact@ascb.ro!

The electoral campaign of the candidates will be held on 13 November-18 November 2019.

The first round of elections will take place on November 19, 2019, at the time of 12:00 – 18:00.

You can be one of those who represents students in your faculty!

For more information, visit the link: https://ascb.ro/MetodologieAlegeri

Our candidates:

   Diaconu Dragos-Ionuț – Student FILS Engleza

Mă numesc Diaconu Dragoș-Ionuț și sunt o fire glumeață și modestă. Multă lume îmi spune că sunt energic , dar într-un mod productiv. Sunt luptător, ambițios, o persoană care nu se dă batută si care se descurcă atât la munca în echipă cât și la munca individuală.
Sunt o persoană foarte hotărâtă, devotată muncii și foarte punctuală. Am o rezistență atât fizică cât și psihică demnă de invidiat și sunt pregătit să îmi asum orice responsabilitate pentru a obține tot ce îmi doresc, pentru că “Prețul măreției este responsabilitatea”, Winston Churchill.

   Ionoaia Olivia – Studenta FILS Engleza

Numele meu este Ionoaia Olivia, sunt studentă în anul 3 la inginerie în limba engleza și îmi doresc anul acesta ca și anul trecut să fac parte din Consiliul Studenților.
Calitățile care mă recomandă sunt energia pe care o transmit, faptul că îmi place să mă implic, să fiu activă și entuziasmul cu care fac lucrurile care îmi plac. Ceea ce îmi doresc în noul an universitar este să dezvolt cât mai multe proiecte, să vin cu idei noi, inovatoare și să am o buna comunicare cu studenții și cu mediul academic. Premisa după care mă ghidez este totul e posibil atunci când vrei, muncești și-ți dorești să progresezi.