Cazare

Campusul Universității Tehnice de Construcții București are în componență: 7 cămine studențești, un restaurant universitar și o sală de sport multifuncțională. În imediata vecinătate a Campusului există trei parcuri de recreere: Parcul Lacul Tei, dotat cu cel mai modern ansamblu de distracții și agrement din București, Parcul Plumbuita, cu o veche tradiție culturală și sportivă și Parcul Circului, o cochetă oază de liniște și relaxare în centrul Capitalei. Campusul studențesc al UTCB dispune de cămine modernizate (2500 de locuri), dotate cu servicii de internet gratuite. Studenții pot lua masa, cu costuri rezonabile, la restaurantul universitar. Suma costurilor de cazare și masă este mai mică decât valoarea minimă a burselor acordate de Universitate studenților. În sala de sport se pot practica diferite sporturi, fitness, aerobic și dans.

Înainte de cazarea în cămine verifică:

Tarifele nesubvenționate de cazare pe camere pentru anul universitar 2020

Tarifele de cazare în cămin ce se vor aplica pentru studenții școlarizați pe locurile de la buget se obțin prin scăderea subvenției (de aproximativ 150 lei pe student, valoarea exactă fiind stabilită anual de ministerul de resort) din tariful nesubvenționat pe student (ce se obține prin împărțirea tarifului nesubvenționat pe cameră la numărul de studenți cazați în cameră).

Căminul C5 este destinat studenților internaționali, iar căminul C7 este singurul în care se pot caza studenții familiști.

Formular de plată taxă cămin

Căminul C2

Căminul are 100 de camere și o capacitate de 400 locuri de cazare. Grupurile sanitare sunt comune pe fiecare etaj în parte, etajele fiind integral de fete sau de băieți.

Căminul C3 și C4

Căminul C3 are 192 de camere și o capacitate de aproximativ 750 locuri de cazare.
Căminul C4 are 187 de camere și o capacitate de aproximativ 550 locuri de cazare.
Grupurile sanitare sunt comune pentru fiecare modul, care este format din 2 camere.

Căminul C5

Căminul C5 are 54 de camere și o capacitate de aproximativ 160 locuri de cazare.
Grupurile sanitare sunt individuale, aflându-se în fiecare cameră.

Căminul C7

Căminul C7 are 189 de camere și o capacitate de aproximativ 500 locuri de cazare. Camere sunt de tip garsonieră având balcon, baie și bucătărie proprie.