Inginerie civilă – în limba engleză

 

Let’s build the world together!

Proiectează și construiește viitorul!

Broșura FILS 2023

Mesajul studențiilor noștri internaționali:

 

La Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) din cadrul UTCB (universitate cu „grad de incredere ridicat„, calificativ acordat de ARACIS) te așteaptă două specializări de licență:

Inginerie civilă în limba engleză 

Inginerie civilă în limba franceză

ambele acreditate de MENCS și de ARACIS. Programul de studii de licență în domeniul ingineriei civile de la UTCB este ierarhizat în categoria A de MENCS.

Tot ce te înconjoară – casa, bloc, clădire, mall, stadion, fabrică, siloz, turn, antenă – este proiectat și construit de ingineri constructori. Ca inginer constructor poți influența felul în care va arăta lumea în care vei trăi.

Începând din 2018 programele de licență „Inginerie civilă” (construcții) cu predare în engleză sau franceză din cadrul FILS sunt certificate EUR-ACE® de către ENAEE – European Network for Accreditation of Engineering Education.

După absolvirea ciclului I (licență), ai posibilitatea de a-ți continua studiile la masterul de „Inginerie structurală” oferit de FILS în limba franceză și în limba engleză (acreditat de MENCS și ARACIS în 2013) sau în cadrul uneia dintre cele 13 specializări în domeniul ingineriei civile oferite de UTCB în Ciclul II (Masterat) și apoi în ciclul III (Doctorat).

Poți deveni

   

Avantajele studiilor într-o limbă străină

Planuri de studii

Campusul UTCB Tei

Mai multe informații: Cazare

Burse

UTCB oferă următoarele tipuri de burse:

Parteneri

  

    

    

Viața studențească

ASF Asociația Studenților Francofoni – UTCB                  www.utcb.ro/franco/

Ascb Asociația Studenților la Construcții din București      www.ascb.ro/

 

Vezi ce au spus alți absolvenți ai Facultății de Inginerie în Limbi Străine.