Inginerie civilă – în limba engleză


Admitere UTCB

Let’s build the world together!

Construisons le monde ensemble!

Proiectează și construiește viitorul!

Broșura FILS

La Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) din cadrul UTCB (universitate cu „grad de incredere ridicat„, calificativ acordat de ARACIS) te așteaptă două specializări de licență: „Inginerie civilă„: una în limba engleză și una în limba franceză, ambele acreditate de MENCS și de ARACIS. Programul de studii de licență în domeniul ingineriei civile de la UTCB este ierarhizat în categoria A de MENCS.

Tot ce te înconjoară – casa, bloc, clădire, mall, stadion, fabrică, siloz, turn, antenă – este proiectat și construit de ingineri constructori. Ca inginer constructor poți influența felul în care va arăta lumea în care vei trăi.

Ingineria civilă îți oferă posibilitatea unei cariere de succes. Vei lucra într-un domeniu vital pentru societate, cu o mare diversitate de activități, care îți adresează continuu provocări și care va fi mereu interesant. Îți permite să lași ceva lumii prin proiecte ce fac viața mai bună și mai sigură.

Începând din 2018 programele de licență „Inginerie civilă” (construcții) cu predare în engleză sau franceză din cadrul FILS sunt certificate EUR-ACE® de către ENAEE – European Network for Accreditation of Engineering Education.

După absolvirea ciclului I (licență), ai posibilitatea de a-ți continua studiile la masterul de „Inginerie structurală” oferit de FILS în limba franceză și în limba engleză (acreditat de MENCS și ARACIS în 2013) și la masterul de Traducere și interpretare specializată sau în cadrul uneia dintre cele 13 specializări în domeniul ingineriei civile oferite de UTCB în Ciclul II (Masterat) și apoi în ciclul III (Doctorat).

Poți deveni

Avantajele studiilor într-o limbă străină

Planuri de studii

Campusul UTCB Tei

Mai multe informații: Cazare

Burse

UTCB oferă burse de studiu (~450 lei/lună), de merit (~600 lei/lună), burse sociale (~450 lei/lună), burse de performanță (~900 lei/lună), etc.

Parteneri

  

    

   

Viața studențească

ASF Asociația Studenților Francofoni – UTCB                  www.utcb.ro/franco/

Ascb Asociația Studenților la Construcții din București      www.ascb.ro/

 

Vezi ce au spus alți absolvenți ai facultății de Inginerie în Limbi Străine.