Alegeri studentesti pentru Consiliul FILS

14 noiembrie 2019

În data de 19 și 21 noiembrie, studenții FILS candidează pentru structura de conducere a facultății (Consiliul FILS). Aceștia au responsabilitatea de a apăra drepturile colegilor lor.

In Consiliul FILS sunt prevazute 4 locuri pentru studentii nostri: 2 locuri pentru studentii FILS – Ingineri (engleza si franceza, licenta / master) si 2 locuri pentru studentii FILS – STI (licenta / master).

Depune-ți candidatura până pe 15 noiembrie la secretariatul facultății și pe contact@ascb.ro!

Campania electorală a candidaţilor se va desfăşura în 13 noiembrie – 18 noiembrie 2019.
Primul tur al alegerilor va avea loc in data de 19 noiembrie 2019, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Poți fi tu unul dintre cei care reprezintă studenții în faculatea ta!

Pentru mai multe informații, accesează link-ul:
https://ascb.ro/MetodologieAlegeri

Canditatii nostri:

   Diaconu Dragos-Ionuț – Student FILS Engleza

Mă numesc Diaconu Dragoș-Ionuț și sunt o fire glumeață și modestă. Multă lume îmi spune că sunt energic , dar într-un mod productiv. Sunt luptător, ambițios, o persoană care nu se dă batută si care se descurcă atât la munca în echipă cât și la munca individuală.
Sunt o persoană foarte hotărâtă, devotată muncii și foarte punctuală. Am o rezistență atât fizică cât și psihică demnă de invidiat și sunt pregătit să îmi asum orice responsabilitate pentru a obține tot ce îmi doresc, pentru că “Prețul măreției este responsabilitatea”, Winston Churchill.

   Ionoaia Olivia – Studenta FILS Engleza

Numele meu este Ionoaia Olivia, sunt studentă în anul 3 la inginerie în limba engleza și îmi doresc anul acesta ca și anul trecut să fac parte din Consiliul Studenților.
Calitățile care mă recomandă sunt energia pe care o transmit, faptul că îmi place să mă implic, să fiu activă și entuziasmul cu care fac lucrurile care îmi plac. Ceea ce îmi doresc în noul an universitar este să dezvolt cât mai multe proiecte, să vin cu idei noi, inovatoare și să am o buna comunicare cu studenții și cu mediul academic. Premisa după care mă ghidez este totul e posibil atunci când vrei, muncești și-ți dorești să progresezi.

   Matei Mihaela – Studenta FILS Franceza

Mă numesc Matei Mihaela și sunt studentă în anul întâi FILS franceză. Pe parcursul întregii mele activității mele ca și student am avut ocazia să îmi valorific cu succes calitățile de bun organizator de evenimente, bun lider, să lucrez în echipă, să fiu deschisă la idei și să mă descurc în orice situație. Motivul pentru care candidez este să comunic cât mai mult cu studenții prin diferite proiecte și activități și implementarea de noi proiecte.

  Mohammed el Ahmadi – Student FILS Franceza

Ma numesc Mohammed el Ahmadi, student la master în anul I, în cadrul Facultății de Inginerie în Limbi Străine – Franceză.

Consider că mă potrivesc acestui rol, mai ales pentru că eu însumi sunt un lider de încredere, îmi place să îmi fac vocea auzită și să mă asigur că drepturile tuturor sunt respectate în egală măsură.

Îmi asum să asigur o bună relaționare între studenți și cadrele didactice și să transmit informațiile între cele două părți cât mai rapid și eficient posibil.

   Ana-Maria Chereches – Studenta FILS – STI

Mă numesc Cherecheş Ana Maria. Sunt studentă la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, Specializarea Traducere și Interpretare, anul al doilea. Sunt o persoană deschisă și consider că o bună comunicare poate rezolva multe situații.
Anul acesta îmi doresc să fiu reprezentat al facultății pentru a ajuta la o mai bună comunicare între studenți și cadrele didactice, pentru a găsi cât mai multe soluții la probleme, de a susține interesele studenților, de a-i informa în legătură cu diversele evenimente și oportunități.

  Diana Mocanu – Studenta FILS – STI

Bună. Mă numesc Diana și sunt studentă la FILS-DLSC, anul II. Am ales să candidez pentru că vreau să contribui la dezvoltarea campusului Tei și la îmbunătățirea vieții studențești din UTCB.
Dacă vă doriți să generăm împreună o schimbare și v-am convins, votați-mă ! Mulțumesc frumos!

Les 19 et 21 novembre, les étudiants de FILS peuvent poster la candidature pour faire partie du Conseil de la faculté FILS. Ils auront la responsabilité de défendre les droits de leurs collègues.

Au Conseil de FILS, il y a 4 places pour nos étudiants : 2 places pour les FILS – Ingénieurs (anglais et Français, Licence/Master) et 2 places pour les étudiants FILS – STI (Licence/master).

Postez votre candidature jusqu’au 15 novembre au secrétariat de la Faculté et sur contact@ascb.ro!

La campagne électorale des candidats aura lieu du 13 au 18 novembre 2019.

Le premier tour des élections aura lieu le 19 novembre 2019, de 12h00 à 18h00.

Vous pouvez être l’un de ceux qui représentent les étudiants dans votre faculté! Pour plus d’informations, visitez le lien:

https://ascb.ro/MetodologieAlegeri

On 19 and 21 November, FILS students will  run elections for the management structure of the Faculty (FILS Council). Their task is  to defend their colleagues rights.

In The FILS council are provided 4 places for our students: 2 places for FILS-engineers (English and French, Bachelor/Master) and 2 places for students FILS-STI (Bachelor/Master).

Apply until November 15th at the Faculty secretariat and on contact@ascb.ro!

The electoral campaign of the candidates will be held on 13 November-18 November 2019.

The first round of elections will take place on November 19, 2019, at the time of 12:00 – 18:00.

You can be one of those who represents students in your faculty!

For more information, visit the link: https://ascb.ro/MetodologieAlegeri