Inginerie civilă – în limba franceză

Let’s build the world together!

Construisons le monde ensemble!

Proiecteaza si construieste viitorul!

Tot ce te inconjoara – casa, bloc, cladire, mall, stadion, fabrica, siloz, turn, antena – este proiectat si construit de ingineri constructori. Ca inginer constructor poti influenta felul in care va arata lumea in care vei trai.

Ingineria civila iti ofera posibilitatea unei cariere de succes. Vei lucra intr-un domeniu vital pentru societate, cu o mare diversitate de activitati, care iti adreseaza continuu provocari si care va fi mereu interesant. Iti permite sa lasi ceva lumii prin proiecte ce fac viata mai buna si mai sigura.

La Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (FILS) din cadrul UTCB (universitate cu „grad de incredere ridicat„, calificativ acordat de ARACIS) te asteapta doua specializari de licenta: „Inginerie civila”: una in limba engleza si una in limba franceza, ambele acreditate de MENCS si de ARACIS. Programul de studii de licenta in domeniul ingineriei civile de la UTCB este ierarhizat in categoria A de MENCS.

Incepand din 2018 programele de licenta „Inginerie civila” (constructii) cu predare in engleza sau franceza din cadrul FILS sunt certificate EUR-ACE® de catre ENAEE – European Network for Accreditation of Engineering Education.

Dupa absolvirea ciclului I (licenta), ai posibilitatea de a-ti continua studiile la masterul de „Inginerie structurala” oferit de FILS in limba franceza si in limba engleza (acreditat de MENCS si ARACIS in 2013) sau in cadrul uneia dintre cele 13 specializari in domeniul ingineriei civile oferite de UTCB in Ciclul II (Masterat) si apoi in ciclul III (Doctorat).

 

Poti deveni

Avantajele studiilor intr-o limba straina

Planuri de studii

Campusul UTCB Tei

Burse

UTCB ofera burse de studiu (~450 lei/luna), de merit (~600 lei/luna), burse sociale (~450 lei/luna), burse de performanta (~900 lei/luna), etc.

Parteneri

Viata studenteasca
ASF Asociatia Studentilor Francofoni – UTCB
Ascb Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti      www.ascb.ro/