Inginerie civilă (în limba franceză)

Construisons le monde ensemble!

Proiectează și construiește viitorul!

 

La Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) din cadrul UTCB (universitate cu „grad de incredere ridicat„ calificativ acordat de ARACIS) te așteaptă două specializări de licență:

Inginerie civilă în limba engleză 

Inginerie civilă în limba franceză

Misiunea programului de studii universitare de licență Inginerie Civilă cu predare integral în limba franceză constă în formarea de specialişti pregătiți pentru o carieră în ingineria civilă (de construcții civile, industriale și agricole) în România sau în străinătate, studiile în limba franceză oferind o perspectivă largă în privința angajării, atât pe plan local cât și internațional.

Tot ce te înconjoară – casa, bloc, clădire, mall, stadion, fabrică, siloz, turn, antenă – este proiectat și construit de ingineri constructori. Ca inginer constructor poți influența felul în care va arăta lumea în care vei trăi.

Ce poți deveni?

   

Ce avantaje ai dacă studiezi într-o limbă străină?

Începând din 2018 programele de licență „Inginerie civilă” (construcții) cu predare în engleză sau franceză din cadrul FILS sunt certificate EUR-ACE® de către ENAEE – European Network for Accreditation of Engineering Education.

Plan de învățământ

Competențe

Campusul UTCB Tei

Mai multe informații: Cazare

Burse

Cuantum burse propus către senat:

Parteneri

  

    

    

 

Viața studențească

ASF Asociația Studenților Francofoni – UTCB                  www.utcb.ro/franco/

Ascb Asociația Studenților la Construcții din București      www.ascb.ro/

 

Vezi ce au spus alți absolvenți ai Facultății de Inginerie în Limbi Străine.