Practică

[Actualizare 16 .04. 2022]

Este permisă efectuarea practicii în afara programului organizat de facultate, la o entitate juridică care își desfășoară activitatea  în domeniul construcțiilor, cu condiția ca studentul să completeze o cerere (Anexa 4) și să o trimită pe adresa ruxandra.erbasu@utcb.ro până la data de 28 iunie 2022, ora 10.

ANEXA 4:

 

 

 

 

[Actualizare 25 Iunie 2021]

în atenția studenților din anul III specializarea IC_E+IC_F

Va rugăm sa accesați linkurile de mai jos pentru a găsi împărțirea pe grupe  si programul de desfășurare al stagiului de practica.

Prima zi de practica, Luni 28.06.2021 se va desfășura on-line pe echipele dedicate de pe platforma Microsoft Teams, așa cum se precizează mai jos.

Practical stage – Stage practique FILS UTCB 28.06-16.07 , groups -groupes 1+2

 Stagiu practica studenti UTCB 30.06.2021

[Actualizare 24 Iunie 2021]

[Practica de domeniu] – în atenția studenților din anul I specializarea IC_F

! Informații referitoare la Practica Topografică din anul I Pratique Topo

[Practica de domeniu] – în atenția studenților din anul I specializarea IC_E

Pentru Practica Topografica din anul I IC_E- Surveying, codul este y92zoor. Ora de începere ora 9.00

 

[Practica de specialitate] – în atenția studenților din anul III specializarea IC_E si IC_F

Practica organizată de facultate se va desfășura în sistem hibrid atât pe platforma Microsoft Teams, cât și în sistem față-în-față, iar clasele de MT vor avea următoarele coduri de acces, studenții trebuind să se înscrie în aceste echipe:

Perioada de desfășurare: 28.06.2021 – 16.07.2021

Prima întâlnire va avea loc în echipele specificate, pe data de 28.06.2021 la orele 10.00.

Participarea la activitățile organizate de universitate este obligatorie pentru studentii anului III care efectuează programul de practică în cadrul programului facultății, dar este permisă tuturor categoriilor de studenți interesați.

Studenții de anul III specializarea IC_E sunt rugați să completeze chestionarul următor:

https://forms.office.com/r/TB7Dd9kjEd

Studenții de anul III specializarea IC_F sunt rugați să completeze chestionarul următor:

https://forms.office.com/r/khDM0z2NMY

*Studenții de anul II specializarea IC_E care doresc să participe la vizitele pe șantier sunt rugați să completeze chestionarul următor:

https://forms.office.com/r/x0QL2VNsaJ

*Studenții de anul II specializarea IC_F care doresc să participe la vizitele pe șantier sunt rugați să completeze chestionarul următor:

https://forms.office.com/r/B8G8D47TqH

*Participarea studenților de anul II la stagiul de practică este opțională și nu se va echivala cu stagiul de practică din anul III de studii.

Alte situații:

Este permisă efectuarea practicii în afara programului organizat de facultate, la o entitate juridică care își desfășoară activitatea  în domeniul construcțiilor, cu condiția ca studentul să completeze o cerere (Anexa 4) și să o trimită pe adresa florin.pavel@utcb.ro până la data de 28 iunie 2021, ora 10.

Colocviul de practică se va susține pe data de 16 iulie începând cu ora 10.00.

Susținerea va avea loc pe platforma digitală în cadrul echipelor mai sus menționate, pentru ambele tipurile de stagii de practică (în cadrul programului  organizat de facultate sau la o entitate juridică care își desfășoară activitatea  în domeniul construcțiilor).

Studenții care au ales să își desfăsoare activitatea de practică în exteriorul facultății vor trebui să se înscrie pe grupurile Microsoft Teams corespunzatoare utilizând codurile de mai sus.

La colocviul de practică studenții trebuie să prezinte:

Metodologia privind organizarea și desfășurarea practicii în cadrul programelor de studii universitare de licență și masterat valabilă pentru desfășurarea activităților față în față poate fi consultată aici.

Completare Metodologiei privind organizarea și desfășurarea practicii în cadrul programelor de studii universitare de licență și masterat pentru organizarea și desfășurarea practicii în perioada de suspendare a activităților didactice față în față poate fi consultată aici.

ANEXE:

 

 

[Actualizare 03 Iunie 2021]

! Informații referitoare la Practica Topografică din anul I Pratique Topo

 


Practica 2020