Sustinere activitati didactice in sistem fizic – Informații pentru cadrele didactice

7 noiembrie 2021

Actualizare  [14.11.2021]

În atenția studenților care participă în mod voluntar la activitățile didactice din cadrul UTCB începând cu data de 15.11.2021:
!!!Accesul în spațiile universității va fi permis numai pe baza certificatului verde în conformitate cu legislația în vigoare. Valabilitatea certificatelor va fi verificată la intrarea în incinta fiecărei facultăți.
În conformitate cu decizia Senatului din data de 10.11.2021 privind desfășurarea activităților in perioada 15.11.2021-5.12.2021, activitățile didactice se pot sustine si în sistem hibrid (cu predare față în față pentru studenții doritori și simultan online pentru restul studenților).

Susținerea activitatilor didactice se face în mod voluntar, doar de către cadrele didactice și studenții care doresc acest lucru în sălile dotate cu sistem hibrid de predare.

Colegii care doresc desfășurarea activității în acest mod vor trebui să sondeze opinia studenților printr-un chestionar, iar daca minim 50% din aceștia doresc să participe fizic la activitatea didactică, aceasta poate fi programată în acest mod de către Decanat. Studenții care nu doresc să participe fizic în clasă, vor urmări online activitatea didactică, cu ajutorul echipamente de predare hibrid.

Pentru FILS avem 2 săli dotate cu aceste echipamente de predare hibrid : III3H și III6H.

În cazul în care doriți desfășurarea activităților cu prezență fizică, vă rog să completați chestionarul de mai jos:

https://forms.office.com/r/mbzuFbPmKF

Activitățile didactice se referă la proiect/seminar/laborator, unde numărul studenților nu depășește 25 persoane, pentru a asigura condițiile de măsuri sanitare impuse.

Dacă există formații de studiu cu un numar mai mic de 25 studenți, Decanatul poate accepta desfășurarea activităților de tip curs în sistem fizic.