Săptămâna studentului la construcții

17 noiembrie 2021

Mulțumim invitaților noștri dr.ing. Vlad Petrescu, lector în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu și ing.Cristian Onofrei, reprezentant al firmei S.C.Saidel Engineering S.R.L. pentru prelegerile interesante susținute ieri în cadrul workshopului “Ce înseamnă să fii inginer proiectant de structuri?”.
Mulțumim de asemenea studenților participanți, atât fizic cât și on-line, care prin prezența lor semnificativă au arătat că discuțiile sunt de interes și motivează organizarea unor alte întâlniri la același nivel ridicat de profesionalism.

 

   

 

 

 


Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) invită toți studenții să participe la evenimentele organizate de ASCB în cadrul “Săptămânii Studentului la Construcții”.  Pentru mai multe informații acesați https://ascb.ro/ssc2021/

Pe lângă programul atașat mai jos, FILS organizează Joi 18.11.2021 la ora 15.00 workshopul “Ce înseamnă să fii inginer proiectant de structuri?”.
Prelegerea va fi susținută în limba română de către dr.ing. Vlad Petrescu, lector în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu și ing.Cristian Onofrei, reprezentant al firmei S.C.Saidel Engineering S.R.L.
Workshopul se va desfășura în sistem fizic (pentru maxim 30 studenți) cu vizionare hibridă, în sala I2H vizionarea online putând fi făcută pe clasa de Microsoft Teams cu numele Studenți/Students/Etudiants – FILS accesată cu codul g68rw48.

Vă așteptăm!
Pentru a putea participa fizic, vă rog să completați chestionarul de înscriere la eveniment : 
https://forms.office.com/r/Fzi9dXTfVn