Crosul schimbării-5 iunie 2022

4 iunie 2022

Considerăm că schimbarea începe cu fiecare dintre noi și că fiecare își poate aduce contribuția prin acțiuni simple, dar constante, construind astfel cu pași siguri un viitor sustenabil.

“Crosul schimbării”  este un eveniment deschizător de drumuri, având ca temă Schimbările Climatice. Evenimentul își propune să aducă în atenția mass-media și a publicului larg acest subiect și să educe publicul prin îndemnul la acțiune, sub mesajul Schimbării.

Grupul țintă căruia ne adresăm este publicul larg, pe care îl invităm să participe la acest eveniment manifest. Simpla participare și trecerea liniei de finish reprezintă promisiunea de a acționa în mod responsabil pentru un viitor mai bun.

Întrucât concursul este organizat în preajma Zilei Copilului, ne dorim să implicăm și comunitatea din Tei Toboc, atât în organizarea evenimentului, cât și în procesul de participare, creând astfel o cursă specială pentru cei mici.

Mai multe detalii despre concurs și atelierele organizate în parcul Plubuita în curând pe pagina evenimentului: crosulschimbarii.ro

Companiile care doresc să se alăture evenimentului pot consulta următorul document.