De ce să studiezi la FILS 2022

 

Alege una dintre specializările care se potrivește pentru tine:

Inginerie Civilă Engleză Construcții Civile Inginerie Civilă Franceză Construcții Civile   Traducere și interpretare

Brosura FILS 2022

 

De ce Inginerie Civilă?

Pregătim ingineri în cadrul programelor de studii universitare de licență, cu predare în limba engleză și franceză, cu competențe recunoscute în proiectarea clădirilor, execuția lucrărilor de construcții, managementul lucrărilor de construcții, administrație publică.

Ingineria civilă îți oferă posibilitatea unei cariere de succes. Vei lucra într-un domeniu vital pentru societate, cu o mare diversitate de activități, care îți adresează continuu provocări și care va fi mereu interesant. Îți permite să lași ceva lumii prin proiecte ce fac viața mai bună și mai sigură.

                                                                                                                               

Încurajăm studenții să participe la stagii de mobilitate internațională în cadrul programelor de dublă diplomă ale UTCB și în cadrul programului Erasmus Plus.

Profesia de inginer constructor este fundamentală pentru dezvoltarea societății, pentru abordarea a cel puțin trei aspecte cheie, precum siguranța în construcții, protecția vieții și asigurarea proprietății.

Urmăriți ce spun studenții nostri internaționali:

 

De ce Traducere și interpretare?

Pentru că vrem să oferim studenților de licență ceva diferit de ceea ce ar putea găsi la alte universități și anume, aprofundarea cunoștințelor lor de limbi străine și dobândirea abilităților traducătorilor -interpreți specializați în domeniul tehnico-științific, în care Ingineria civilă joacă un rol extrem de important.